Podiumervaring

 

Losstaand van de wekelijkse lessen krijgen alle leerlingen de kans om deel te nemen aan voorstellingen, examens en cursussen in binnen -en buitenland. 

 
 
 

De school organiseert elke 2 jaar een dansvoorstelling in het Cultureel Centrum van Hasselt met een avondvullend programma zoals in januari 2003 De klokkenluider van de Notre-Dame en de Hasseltse Revue: revuesical in september 2002, 2005: A Fairy Tale en Flamma. 2007: 15 - jarig bestaan van de balletschool: Terminal 15, Flamma, Face à Face, Classical met o.a. te Praag in de prijzen gevallen choreografieën Pirates en Face à Face. 2009: Night at the Museum, Factotum, Classical: Thema Harry Potter muziek, Intermezzo: met o.a. leerlingencreaties: Elvis en Mojitodans. 2011: Fairies and Seasons, Inception,...2013: Secret Garden, Don Quichot, When the Ego Dies, the Soul Awakes...2015: What if HOME is not a place? - Klassiek: Dans la Maison - Hedendaags: The Lines on the Road that will Lead you (back) HOME - Projecten: There are many Doors to cause these wars - Breathe you in my Dreams

 

 


 
 

 

De balletschool neemt bovendien ook regelmatig deel aan evenementen in en rond Hasselt.Edwina zelf stond ook al in voor de choreografieën van operettes, schoolfeesten en de Hasseltse Revue 2000 en natuurlijk de choreografieën voor de voorstellingen van de balletschool zelf.

De Compagnie Edwina Verdingh verzorgt optredens met inhoudelijk meer moderne dansgenres. De Compagnie bestaat uit +18 jarigen met een vereiste klassieke opleiding.